Social Media Days 2018

Huldra Film reiste til  for å delta på Social Media Days 2018. Dette var to spennende dager med foredrag i alle aspekter av sosiale medier. Været var litt uggent i Oslo, men så snart vi kom inn i Kongressenteret ble vi varmet av god stemning ( god mat og snacks hjalp også på!)

Alle foredragene var av høy standard, men vi likte spesielt godt Cecilie Østreng (Bymiljøetaten), Nathalie Warembourg (IPSOS) og Torgeir Waterhouse (IKT Norge). Det var utrolig spennende å høre på deres synspunkter, erfaringer og syn på fremtiden.

 

Er sosiale medier bare markedsføring?

Det er lett å tenke på sosiale medier som en tidtrøyte for allmennheten, og en markedsføringarena for bedrifter, men for produksjoner kan det også løfte en sending ved å gjøre observatører til deltagere.

Montert i en kraftig PC i vanHuldra har vi vMix software, med mulighet for vMix social. VMix social, som navnet indikerer, er utviklet nettopp med tanke på sosiale medier. Her kan man inkorporerer innlegg fra bl.a Facebook, Twitter og Instagram direkte i live sendingen. Med den hurtige utviklingen av smarttelefoner, derunder stadig bedre bilde- og videomuligheter for Ola Nordmann, blir innholdet i sosiale medier stadig bedre. Eller, la oss si, det har et potensiale for å være stadig bedre. Ikke alt egner seg for å vises, og ikke alt er interessant for produksjonen. VMix social lar oss velge hvilket innlegg vi ønsker å bruke, når og hvor det skal dukke opp på en sending.

Publikum og utøvere er særdeles flinke til å dokumentere deres opplevelser på ditt arrangement, og dette gir en unik mulighet for å berike en seeropplevelse med øyeblikk du ellers kunne gått glipp av.

 

SoMe HO

SoMe Harald

SoMe foredrag

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *